Eerste dagje..
Door: Aniek
Blijf op de hoogte en volg Aniek
01 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
Gister om 4 uur sochtends uit bed.. en om 5 uur naar Schiphol.. Daar afscheid genomen van me ouders en Wouter.. Dat was wel ff heftig.. Ik had het er echt wel ff moeilijk mee.. Om half 12 ongeveer vertrok ons vliegtuig.. En dat ging allemaal goed. Ik was nog wel een beetje misselijk, maar na 9 uur en 20 minuten.. kwamen we aan op Curacao. Daar werden we opgehaald door Wereldstage. Daarna gingen we naar het stagebureau toe. Daar werden we weer opgehaald door onze huisbaas. En we zijn naar ons appartement gebracht. En dat ziet er echt heel erg goed uit! Alleen we deden de kastjes open en allemaal vieze glazen :S Dat was wat minder dus.. Verder allemaal heel gezellig.. We hebben met een aantal appartementjes een gezamelijk pleintje buiten.. Daar werden we gelijk al goed opgevangen door andere studenten. Iedereen is hartstikke aardig. We hebben gewoon rustig buiten even gezeten.. en we zijn rond 10 uur (plaatselijke tijd) gaan slapen..
En vanmorgen om 7 uur weer wakker. We hebben ons aangekleed en zijn ff boodschappen gaan doen. En nu zit ik dus op het stagebureau te internetten (gratis!!) Dus dat is wel handig, alleen staan er hier maar 2 computers. Om 11 uur hebben we een gesprek over stage, en de papieren even invullen. Of we vandaag ook nog naar stage toe gaan dat weet ik niet. Dat zien we dan wel. We gaan in ieder geval nog ff naar het strand. Het is hier super warm.. 30 graden!! En lekker windje..
Verder voel ik me nog wel een beetje vreemd. Ik moet nog erg wennen hier. Ook het idee dat je zo ver van familie en vrienden bent is heel raar. En ik mis zeker Wouter al.. en me vrienden en familie.. Dat is toch wel raar.. Maar ff doorzetten! De vrouw van wereldstage zei ook als je 2 weken verder bent weet ik zeker dat je je helemaal goed voelt hier.. dus ik ga met goede moed door ;)
Maar k moet eigenlijk maar eens stoppen, want iedereen wil hier graag op internet, en nadine zit hier naast mij te trappelen om op internet te kunnen ;)
Jullie horen van me.. en foto's komen later want die heb ik nog niet veel gemaakt..
Liefs vanuit het zonnige Curacao!!
01 Februari 2007 - 13:28
Anita:
Leuk om te horen dat je er zit! pfff 30 graden, als ik de lotto win kom ik samen met wouter en martijn naar Curaçao! haha dag dag meisie veeel plezier nog vanmiddag op het strand ;) -
01 Februari 2007 - 13:34
Ma:
Hoi Aniek, leuk om je eerste berichtje al te lezen. liefs mam -
01 Februari 2007 - 13:41
Nienke:
Hey meizz..
Zoo 30 graden!! wij zitten hier met sjaal om;).. maar hartstikke mooi dat je het er opzich wel naar je zin hebt en dat je geod opgevangen wordt... Ik denk dat je vandag nog wel ff op 't strand gaat liggen.. (oa jaloers).. Maarre.. verde ris dus alles goed gegaan? Was het een lange zit of ging het wel snel voorbij..
Nog maals veel plezier en geniet er van!!
Liefs,
Nienke -
01 Februari 2007 - 14:42
Alinda:
leuk leuk zeg!! Lekker 30 graden :D (ben jaloers) Hier is het lekker fris natuurlijk zoals gewoonlijk! Maar weet zeker dat het na 2 weken wel weer goed komt!
Dan wil je er nooit meer weg ;) haha .. Veel plezier nog.
Kus Alinda -
01 Februari 2007 - 14:46
Anita Van Den Berg:
heey Aniek, leuk meteen wat van je te horen. Ik probeerde steeds in gedachten te volgen wat je deed etc. Je afsceid, de vlucht etc. Logisch joh dat je Wouter mist en dat het moeilijk was om afscheid te nemen. Ik vind het zo super dapper van je, dat je dit allemaal doet!!!Je zult zien dat wanneer je een paar nachtjes verder bent, je je vanzelf wat meer thuis voelt. Komt wel joh!! Maak lekker kennis met iedereen en geniet. We denken aan je. Veel plezier xxxxliefs Aniet -
01 Februari 2007 - 14:53
Vera:
lieve aniek
je bericht was leuk.
ik heb naar je gezwaaid vanuit mijn klas.
ik mis je nu al.
veel plezier in curacao met je vriendinnen.
xxxx vera
p,s doe de groeten aan je vriendinnen -
01 Februari 2007 - 15:00
Erna:
Wat een techniek. zo op afstand en zo heb je in een mum van tijd weer contact met Nederland.Nogmaals zeggen we uit Harderwijk: heel veel plezier, sla alles in je hoofd op en geniet met volle teugen. Dit soort dingen doe je niet al te vaak in het leven.
Succes met alle dingen die je tegenkomt op je pad.
Liefs Erna -
01 Februari 2007 - 15:01
Jordy:
Haaaaaaaa ouwe zus:)
Kmissss jeee nu all :D whahah
Noujaaa veel plezier daar nogg doegg! -
01 Februari 2007 - 15:26
Jari:
hoi Aniek
is het daar gezellig? Ik denk wel dat het daar warm is. En is het zand heet op het strand? Veel plezier daar!
Groetjes Jari
(p.s. Ik, Nienke zat er bij en hij wou ook wat er op zetten, en dit is wat ie wou weten en wat ie zei;) haha) -
01 Februari 2007 - 16:33
Daphne:
Hallo...
Gaaf dat de reis goed verlopen is.
Woah...wat een temperatuur, kun je niet wat warmte opsturen naar Belgie??
Nou geniet er van en kzie het wel wanneer er een nieuw berichtje komt..
Groetjes Daphne -
01 Februari 2007 - 17:21
Astrid:
Heey !!
Super om te horen dat het allemaal goed is gegaan! en 30 graden!!
Heerlijk zeg.. :D
Nog een x heeeeel veel plzier en suc6!
Liefs Astrid
01 Februari 2007 - 17:58
Jan:
leuk joh dat je goed over gekomen bent.
kben jaloers.
ben benieuwd naar de foto's -
01 Februari 2007 - 18:06
Harmen:
heej aniek,
gaaf dat het nu al goed bevalt. veel plezier daar nog en tot over 9 weken en 5 dagen;):P
ik ben nu al niet meer op het schema van het logboek van de dingen die hier gebeuren maar ik doe me best:P
wie weet komt er nog wat in.
kuzz -
01 Februari 2007 - 18:25
Kim:
Haaj Aniek!
Super,, dat je een goede reis hebt gehad!
Ik wens je heel veel plezier daar!
En doe Laura en Nadine de groeten!
Liefs Kim -
01 Februari 2007 - 20:06
SPorty Spice:
he wijfie, en hoe bevalt het strand en de zon? Oh damn, mis jullie echt wel. Haha, this zo leeg op school. Maar in ieder geval heel veel plezier! Als ik het zo lees word ik groen van jaloezie, ik had daar ook kunnen zijn. Maar goed, als je hier wat zonnestraaltjes naar toe stuurt dan praten we nergens meer over. Nogmaals succes en veel plezier. Groetjes aan nadine. Heel veel liefs irene -
01 Februari 2007 - 20:39
Astrid Godeke:
Ha die Aniek, jeetje je zit daar dan nu echt he. Ongelofelijk hoor en superknap van je dat je die stap hebt genomen. Als ik alles lees van jou en je vrienden zit ik al met tranen in mijn ogen van alles ( errug he....) Maar ik wens je heeel veel succes en vooral plezier daar in Curacao, en we houden je op afstand in de gaten hoor! Geniet er maar goed van, dat heb je nu ook echt wel een keer verdiend. Doei meid! Veel liefs Astrid en Bert, Jari en Jesse!! -
01 Februari 2007 - 20:40
Astrid Godeke:
02 Februari 2007 - 11:01
Mawy:
He meis..!!
Fijn dat je goed bent opgevangen, en dat alles goed voor elkaar( op de glazen na dan he) Ik hoop dat je gauw went aan alle dingen daar, en dat je stageplek ook goed bevalt...!!! En vooral genieten van alles wat je meemaakt daar( en van de zon;))...
Geniet er van meid.....
maar ik wil je wel
de groetjes doen en
dat is best moeilijk
want niels
heeft de letters afgeplakt.
groetjes iris