Bekende Nederlanderst op Curacao
Door: Aniek
Blijf op de hoogte en volg Aniek
04 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam
Vrijdagavond ben ik dus naar Veldhuis en Kemper geweest. Dat was hartstikke leuk. Ze deden cabaret met zang erdoor, en natuurlijk zongen ze ook het bekende nummer ' ik wou dat ik jou was'. Het was heel gezellig. Daarna zijn we nog even wat gaan drinken bij de nachtwacht. Zaterdag zijn we weer is naar het strand geweest. Eerst hebben we nog wat gegeten op Mambo. Elk weekend neem ik daar standaard de tosti ham, kaas, ananas. De lekkerste tosti die ik ook gehad heb! Ze hebben er een speciaal sausje bij en die is echt heerlijk. En heel toevallig zaten naast ons Veldhuis en Kemper met familie ook lekker te eten. Daarna hebben we lekker gezwommen. 's Avonds hebben we weer bij de daghap gegeten. Volgens mij lijkt het voor jullie dat ik elke dag uit eten ga maar dat is niet waar. De dagen dat we zelf koken worden nit vaak vermeld. We gaan alleen het weekend uiteten en dinsdag de pizzadag. En we zaten lekker te eten, liep in eens Peter R. de Vries langs. Zo zie je toch nog wat bekende Nederlanders op een dag! Het schijnt ook dat Marco van Basten op het eiland is. En laura's ouders waren er afgelopen week en haar moeder liep tegen Reinoud Oelemans op, hoorde ik. Heel grappig allemaal. Ik ben benieuwd wie er nog meer komen.. (Marco Borsato misschien?) Na het eten hebben we nog even op het pleintje bij ons voor gezeten en zijn daarna bij Mambo wezen stappen. Het was weer heel gezellig. En straks ga ik maar eens weer lekker het strand opzoeken want het weer is hier heel lekker! Voor diegene die mij is willen bellen, dit is een nummer waarvoor je belt voor maar 10 cent per minuut. Eerst bel je 0900-1467 en dan hoor je wel wat en dan moet je mijn telefoon nummer intypen: 0059995128578.
En zo is het weekend alweer bijna voorbij. En begint mijn stage morgen weer wat ik ook heel leuk vind! Hier kom ik tenslotte voor ;)
Groetjes uit het zonnige Curacao!
Ayoo
04 Maart 2007 - 18:45
Anita Van Den Berg:
Jee wat leuk ja!!! Waarom zijn er zoveel BNners dan nu op het eiland? Durfde je ook met ze te babbelen? PeterR. de Vries, zou die dr ivm een moordzaak zijn? Goh,
Heej Aniek, bedankt voor je kaartje! Leuk!!
En woensdag komen je ouders, gezellig joh, kun je zo mooi alle leuke plekken laten zien en dan weten ze straks ook waar je het over hebt. Leuk man. Veel plezier, ach je dat zal wel lukken, mazzel!!! Anita -
05 Maart 2007 - 07:06
Anita Muis:
Moet dat nou al die foto's van de zee? haaha nee grapje hoor! ziet er allemaal super mooi, lekker, warm, zoutig, zanderig en zonnig uit!! En die tosti lust mij ook wel!
groetjes! -
05 Maart 2007 - 14:41
Waterink, Bas:
he aniek,
alles goud?
wat een foto's zeg! pff, voor mij een droom. wel naar je zin zo te zien. ik heb je kaartje voor de groep bij mij thuus ontvangen, heel erg bedankt daarvoor.
je had laast gesmst dat als ik zou slagen dat ik je dan op zou halen op schiphol, je wens is in vervulling gegaan hoor.
komt helemaal goud vanaf vandaag.
vanavond komt een deel van de groep ff langs wippen..dus dat is wel gezellig!
ik ga nu naar het gemeentehuis toe en dan laat ik een andere x wel weer een berichtje achter!
dikke zoen en veel plezier nog daaro. -
05 Maart 2007 - 19:36
Kim:
Haaj Aniek,
Alles goed?
Met mij wel..
Jee wat leuk al die bekende nederlanders.. :D
Zo zie je nog eens wat!
Ik heb vandaag ook een klein stukje van mambo beach kunnen zien, het was nemelijk op GTST. ;)
Geniet er nog even van!!
Groetjes Kim -
06 Maart 2007 - 19:47
Astrid V:
Heey meid!
Te gek zeg!
Leuk joh al die bekende nederlanders daar!
Hou ons op de hoogte van de bekenden die je miss nog meer ziet :p
Dat strand (:O jaloers :$) te gek man!
geniet er lekker van..
Hier alweer een hele dag regen :S
Nog heeeeeel veel plzier natuurlijk en suc6 op stage!
Liefs,, Astrid -
07 Maart 2007 - 12:17
De Buurtjes:
Hee Aniek, wat leuk al die bekende nederlanders. Maar pas op,binnenkort verschijnen er twee heel bekende Hardenbergers.Veel plezier met z'n drietjes. grtjes -
07 Maart 2007 - 12:37
Frederiek:
hallo juf aniek,
wat leuk om je foto's te zien
ik wil ook wel een keer naar curacao.
heel veel plezier nog . de groetjes
van frederiek en ook de groetjes van mama. -
07 Maart 2007 - 13:14
Annelies En Aniek:
Hoi Aniek,
Leuk om je foto's te zien en je verhalen te lezen. Ik heb je adres gekregen van Henriette. Wij zitten op dit moment in Aruba ook voor stage, het weer is hier ook super.
Volgende week komt een vriendin bij ons op bezoek voor 4 weken. Wij willen dan samen met haar naar Curacao gaan. We dachten zelf aan een weekje of misschien een lang weekend (we moeten nog wel even kijken welke vluchten er naar toe gaan).
Maar nu wil ik aan jou vragen of jij nog een goedkoop adres weet waar wij met zn 3en kunnen slapen? Dan hoefen wij alleen maar de ticket te halen en dan proberen wij daar een slaapplek te krijgen, zal ons dit lukken? Of is het moeilijk om een plek te krijgen?
Zou je ons hier misschien wat meer informatie over kunnen en willen geven???
Bedankt alvast voor de moeite. Laat even wat van je horen op anneliesbos8@hotmail.com of je kunt natuurlijk ook een berichtje achter laten op www.anneliesenaniek.waarbenjij.nu
Heel veel plezier nog bij de kinderen en op het zonnige Curacao! -
07 Maart 2007 - 19:04
Henriette R:
Hai Aniek, nog een paar uurtjes en dan kun je je ouders in je armen sluiten, heerlijk toch. Nog bedankt voor je kaartje,leuk hoor. Vlg mij ben je daar nog lang niet uitgekeken,genoeg te zien, Peter R , Veldhuis en Kemper, hier kom je ze niet tegen en daar... groetjes aan je ouders, liefs van ons 5-en -
08 Maart 2007 - 08:02
Jolien:
Heej Niekieniekieniek..
Daar nog steeds alles goed dan? Zijn je ouders dr al? Wat leuk ofniet dat je ouders daar dan ook zijn! Kunnen ze alles zien waar je precies bent geweest.. Meid, heel veel plezier nog.. doe je ouders de groetjes en nadine ook ;)
Liefs Jolien.. -
08 Maart 2007 - 12:52
Irene:
he hoi, en zijn je ouders aangekomen? Het zonnetje schijnt hier nu ook. haha, dank je wel. Maar veel pleziernog en die foto's zien er super uit@ je bent al lekker bruin. Zit me nu te vervelen op school. haha, wish you where here. Of andersom. groetjes irene -
09 Maart 2007 - 10:06
Hermien:
He Aniek (en Henk en Ria?)
Hoe bevalt het nu je ouders er zijn? Je was vast wel blij om ze te zien. Ik hoop dat jullie een fijne tijd hebben samen.
Groetjes van ons allen.
ps. Ria, nogmaals sorry! -
09 Maart 2007 - 13:02
Rienk:
Heej Aniek,
Hier dan eindelijk een berichtje van mij:P
Maar ik zie wel weer dat je je daar prima vermaakt! Volgens mij ben je meer aan het feesten dan dat je doet waar je voor gekomen bent of niet:p
Ik wens je nog héél véél plezier daar! en ik zal nog wel weer een keer een berichtje achterlaten:)
Bye Bye Kus Rienk -
09 Maart 2007 - 16:52
Harry Stegeman:
Beste Aniek, de hartelijke groeten vanuit Polen, ik zie en hoop dat je het naar je zin hebt op dat mooie eiland. Doe jou vader en moeder ook de groetjes van ons. Ik schrijf jou nog wel een keer weer. Bye Bye.