Laatste keer Wet en Wild - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aniek Stegeman - WaarBenJij.nu Laatste keer Wet en Wild - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aniek Stegeman - WaarBenJij.nu

Laatste keer Wet en Wild

Door: Aniek

Blijf op de hoogte en volg Aniek

09 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Nog maar een weekje.. en dan zit ik al weer thuis! Het gaat nu echt snel.. Weer bedankt voor de vele reacties :D

Eens even kijken wat ik allemaal beleefd heb. Woensdagavond kwam Laura's vriend aan met zijn broer die hebben we dus even opgehaald bij het vliegveld Hato. Laura werd helemaal gek van de zenuwen en bleef maar kletsen en kletsen.. Eindelijk kwamen ze dan uit de douane en kon ze haar vriend lekker knuffelen! Wat was ik jaloers zeg.. Ik had van tevoren al tegen Laura gezegd, geef mij jou fototoestel maar, dan ga ik wel domweg foto's maken! Zo had ik ook een beetje afleiding. Wel harstikke leuk voor ze dat haar vriend er is samen met zijn broer. Ze slapen in AVila hotel, zelfde waar mijn ouders ook waren. 's Avonds nog even wat gedronken in de Nachtwacht en toen maar een keer gaan slapen.. Nu is de vakantie echt begonnen! Wat ook betekend dat het einde in zicht komt..
Donderdagavond was het weer de bekende happy hour in de nachtwacht. Erg gezellig. De rest ging al snel door naar Cinco maar ik was eigelnijk niet van plan om te gaan. Totdat ik ineens Evelien tegen kwam! Zij heeft ook bij SDB gewerkt en woont in Hardenberg. Heel gappig dus dat ik haar hier tegenkwam. ZE was op vakantie 3 weken want haar vriend liep hier stage. Dus ben ik uiteindelijk met hun meegeweest naar Cinco. Het was wel heel gezellig, maar errug druk want iedereen was natuurlijk vrijdag vrij. Vrijdag was een vervelende dag.. We wouden eerst met aantal mee naar avilla hotel om daar naar het strand te gaan, maar we stonden nog niet half op het strand of we werden al weer weggestuurd. Toen zijn er een aantal doorgelopen naar plaza, maar na de lange nacht van donderdag konden marion en ik dat niet meer aan :p Dus hebben we op de patio bakken met water over ons heengegooid om een beetje af te koelen, en daarna liggen zonnebaden op de banken op de patio. Gelukkig was er op dat moment niemand :p En alsof het nog niet erg genoeg was hebben we daarna nog potje rummikub gedaan.. Hoezo saaie dag :p maar toch hebben we erg gelachen. 's avonds zijn met we met Jeroen en Roy (vriend van laura en broer) uiteten geweest. Was echt heerlijk!!!! En daarna naar De Dijk geweest. Op het begin vond ik het een beetje saai. Ze maken wel goede muziek maar waren toen nummer svan hun nieuwe cd en die ken ik dus nog niet goed. Later wred het gezelliger en kwamen alle bekende nummers voorbij. Toen was het een feest. Zaterdag zijn we weer een ander strandje gaan bezoeken, Daaibooi! Rustig maar wel mooi.. en daar hadden ze echte lekkere fricandel speciaals!!!! Bijna net zo lekker als de Rian ;) 's Avonds werd ik niet zo lekker en ben rond 10 uur op bed gegaan en niet meer wakker geworden. Zondag voelde ik me weer wat beter en zijn we weer naar Mambo geweest en genoten van onze laatste Wet en Wild! Het was echt een groot feest. Iedereen morgen vrij dus het was erg gezellig.. Lekkere cocktails geproefd bij ondergaande zon.. Heeeeerlijk!!! En als afsluiting zijn we met een aantal 'savonds de zee ingedoken .. Erg lachen! Echt een topavond!!! En dat was dus de laatste zondagavond op Curacao.. die ik juist altijd zo mooi vind.. Nu worden het saaie voetbalkijkavonden bij wouter.. (haha grapje) Dus tja vandaag over een week zit ik weer thuis. We vertrekken zondag om half 5 en komen dan 's ochtends om 8 uur nederlandse tijd al aan.. Maar deze week gaan we nog even echt genieten van Curacao.. We krijgen vandaag trouwens ook ons autootje.. dus kunnen we lekker touren!!

ayo dushi's ;)

• 09 April 2007 - 20:34

Anita:

He Anieksel!! haha wat grappig Evelien en jij op de foto :D had je al wel gezegd ;) errug leuk!! Geniet er nog even van, je bent er zo weer.. en die voetbalavonden op zondag zijn wel ietsie gezelliger als ik er bij ben whahah
    dagdag xuss

• 09 April 2007 - 21:02

Wouter :

• 09 April 2007 - 21:07

Alinda:

hey hey, ziet er allemaal weer leuk en gezellig uit!!! Maar nog een weekje genieten dan maar he ;)
    Maak er nog een leuk weekje van, en dan zie ik je volgende week wel weer!!! Heb er zin in!

KUSJES Alinda

• 09 April 2007 - 21:08

Alinda:

oooh wouter, niet zo'n zielig berichtje typen he.. het was maar een grapje!!

• 10 April 2007 - 09:33

Harmen:

heej aniek, super om te lezen dat je van je school zoveel leuke herinneringen krijgt!
    ook is het goed te merken dat je het wel jammer vind dat je de laatste wed & wild heb gehad...dat is hier wel weer anders
    maak er nog wat van die laatste 6 dagen en dan zien we je snel weer!!
    heel veel plezier nog!
    kuzz...Harmen

• 10 April 2007 - 11:01

Minne En Henny:

Hoi meid

De laatste loodjes (nou ja loodjes!!het was meer fun dan loodjes)Nog heel veel plezier je laatste week en dan horen we de verhalen bij je thuiskomst.
    Liefs.

• 10 April 2007 - 11:48

Sabrina:

Heey Feestganger,

Ik lees dat je nu volop nog even aan het genieten bent... Het kan nu nog he;)
    Maar voor ons is het wel heel fijn dat je gauw weerkomt!:)
    Tot snel!

Liefs (K)

• 10 April 2007 - 13:07

Irene:

he niekie, je vermaakt je nog prima zie ik. Geniet er van de laatste week. En over een week zie je je vriendje weer. Heel veel groetjes van hier. Irene

• 10 April 2007 - 16:26

Anita Van Den Berg:

Hee meis, jammer ja, laatste weekje, maar geniet er nog effe flink van en dan strax iedereen weer zien, leuk man!!!
    kuzz

• 10 April 2007 - 17:01

Daphne :

Heeyz Aniek...

Geniet ervan...en tot over 3 weken.
    Vind het nog steeds jammer dat ik je misloop...maja niks aan te doen..

Groetjes aan de andere 2

Kus Daphne

• 10 April 2007 - 17:02

Steven:

Ging je nog mee naar optrede van Guus Meeuwes? ;)

• 10 April 2007 - 17:38

Jolien:

Heey Aniek..

Super leuke foto's haha.. en wat grappig dat je dat meisje tegenkwam uit Hardenberg! :D Wat zal jij je strax weer vervelen als je thuis komt ;)maar meid, geniet nog ff!

Liefs Jolien..(F)

• 11 April 2007 - 12:53

Astrid V:

Heey Heey!

Nog heel veel plzier je laatste dagen, geniet er lekker van!
    Heb zin om je weer te zien en te spreken!
    Nog veeeel plzier! En tot snel :)

Liefs,, Astrid

• 11 April 2007 - 18:53

Mawy:

Hejj Aniekje...

Ohoh wat allemaal weer een verhalen, na mijn idee heb je echt 2 maand lopen feesten daar;) Niks mis mee hoor..:P
    Geniet nog ontzettend veel van je vakantie....En je verlangt er vast stiekem wel naar om voetbal te kijken met wouter:P ( wouter wel:P)
    Ik zie je pas over 2 weken, want als jij weerkomt ben ik net weer weg, maar dat wist je al.

Hele dikke kus van Marije!!!!!

• 12 April 2007 - 14:11

Geniet er nog ff van!!! Over 4 nachtjes moet je het weer met Nederland doen :P
    Maar hier is het ook heel leuk hoor!!
    Wij genieten dit weekend ook van onze 25 graden(voor ons is dat heel veel op dit moment) haha

Kusjes