Happy Valentine! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aniek Stegeman - WaarBenJij.nu Happy Valentine! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Aniek Stegeman - WaarBenJij.nu

Happy Valentine!

Door: Aniek

Blijf op de hoogte en volg Aniek

14 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo, weer ff een berichtje vanuit curacao..

Ten eerste wil ik iedereen nog is bedanken voor de reacties. Het is zo super leuk als je hier zit om dan alle reacties te lezen!! Dat doet me echt ontzettend goed!!!!! Echt super.. dus blijf doorgaan ;)

Verder valentijnsdag..
Op mijn stage is dat nog al bijzonder.. in elk geval meer dan in Nederland. Normaal gesproken hebben de kinderen een uniform aan.. en ik kwam vanochtend op school en ik dacht huh iedereen is zowat in het rood.. nou dat was om de valentijnsdag dus! En ik kwam in de klas.. en me stagebegeleidster kreeg heel veel cadeautjes van kinderen. En ik kreeg ook nog een bus pringles en een snickers.. Harstikke leuk. Toen riepen de kinderen wat in het papiaments over mij. Ik had geen idee waar het over ging. Mijn stagebegeleidster riep wat terug en ineens kwamen alle kinderen op me afgerend. Toen vertelde me stagebegeleidster dat ze me een knuffel wouden geven voor valentijnsdag!! Echt super lief. Zo stonden alle kinderen daar in een rij om mij te knuffelen. Super om dat te zien. En door een lerares werd er getrakteerd op taart. Het betekend hier dus toch meer dan in Nederland op school.

Verder heb ik hier me (eerste? :p) valentijnskaartje al gekregen. Van me oma! Harstikke lief oma!! Ik weet dat je dit leest dus wil ik je heel erg bedanken. Hij hangt boven mijn bed!

Verder heb ik niet veel bijzonders meegemaakt.. op stage zijn we trouwens druk bezig met de carnaval. Vrijdag is een groot feest.. ik moet ook helemaal verkleed en geschminkt! Wordt nog wat.. maar ik ga wel fotos maken dan komen jullie het te zien! Maar de t-shirts maken we zelf dus daar zijn we maandag druk mee bezig geweest..

En ik heb het hier nog erg naar me zin. Vanmiddag misschien nog ff lekker naar het strand..

Vanuit Curacao wens ik iedereen een happy valentine!!! Hopelijk hoor ik snel weer van jullie, want nogmaals dat is geweldig!! Daar kan ik echt naar uitkijken!

Liefs mij

• 14 Februari 2007 - 17:26

Ma:

Aniek jij ook een happy valentine!!!, veel liefs

• 14 Februari 2007 - 17:46

Irene:

oh super man, knuffelen met die kleintjes. Heel veel plezier daar met de carnaval. Liefs irene

• 14 Februari 2007 - 17:52

Nienke:

Heey..

wat lief van die kinderen.. eigenlijk jmmr dat er dan in nederland zo weinig mee gedaan wordt.. vind ik..
    maarja... idd jij ook 'n happy valentine..
    Valentijngroetjes en kussiejs van Nienke

• 14 Februari 2007 - 17:58

Anita:

He Aniek! Lieve mensen daar allemaal :D ik ben ook helemaal zenuwachtig voor valentijn haha
    Heb trouwens al weer gedroomd dat ik op Curaçao was, echt apart, mooi weer daar trouwens ;) En heb ook bericht van Oad reizen, ze gaan mijn sollicitatie in procedure nemen!! Leuk he! haha, nou nog hopen dat ik daar mag komen! Zit ik toch een beetje in het 'buitenland' op het computerscherm dan ;) Nou heeeeel veel plezier bij carnaval! Super om dat een keer mee te maken in zo'n land, lijkt mij iig erg gezellig! dagdag xuss

• 14 Februari 2007 - 19:47

Allan:

hoi moi hallo, hoe is het,
    doei ajuus de balle

• 14 Februari 2007 - 19:53

Hermien:

Hoi grote nicht,
    Happy valentine!
    Wat leuk dat je zo enthousiast schrijft over al je belevenissen, erg leuk om te lezen!
    Stuur eens wat zonnestralen deze kant op, kunnen we zeker gebruiken!!!!!!!!!!
    Veel liefs,
    Hermien en de rest van de fam.

• 14 Februari 2007 - 20:31

Daphne:

Heeyz...

Whaha leuk van valentijn.
    Moeten ze in Nederland ook maar doen zo...
    Is veel leuker.
    Dus kun je weer lekker snoepen.

Heel veel plezier alvast met carnaval en maak er een groot feest van.
    Ben zeer benieuwd hoe je verkleed gaat en hoe je geschminkt wordt. hahah

groetjes aan Laura en Nadine..

Veel Liefs Daphne

• 14 Februari 2007 - 21:35

Aniet Vd B:

heey meis happy valentine!
    wat leuk en lief zeg die kinderen , allemaal int rood en je knuffelen, wat gaaf jah!!
    hier stelt het toch niet zo veel voor, best jammer! lief ja van je oma, leuk, attent van dr!
    we zijn hier het weer allemaal zo zat, vreselijk, blij dat jij het daar in iedere geval lekker hebt! ik vertel iedereen vol trots over jouw belevenissen daar en iedereen vind t erg dapper en leuk voor je, dikke xx van ons, doei

• 15 Februari 2007 - 09:18

Mawy:

He Meis,
    Fijne Valentijn gehad dus:D:D en toch nog meer als 1 kaartje gehad dus?:P( ofnouja die van Wouter was een behoorlijke kaart ofniet;)
    Alvast erg veel plezier op Carnaval, maak er een mooi feestje van, ik kijk uit naar de foto's:D

Have fun!!!

Liefs Ons

• 15 Februari 2007 - 11:09

Alinda:

hey hey.. leuke berichtjes en foto's om jaloers op te worden..
    veel plezier nog!!

• 15 Februari 2007 - 19:13

Erna En De Rest:

Leuk om alles te lezen en de foto's waanzinnig om een voorstelling te maken en te krijgen.
    Wij dachten dat iedereen met Valentijn zou reageren, daarom wij een dag later. Wat leuk het carnaVAL. zATERDAG A.S GAAN WIJ NAAR lIMBURG om de kinderoptocht mee te maken. Hier zullen we het wel anders doen.
    Wat ben je al heerlijk verkeleurd. Zo te zien gaat het je goed en dat vinden we fijn om te zien. Meid, geniet volop en tot gauw weer.

Doei doei uit Harderwijk

• 15 Februari 2007 - 19:57

R & R Bosch:

van de buren uit het verre
    Nederland!
    Met veel interesse volgen we je berichten uit Curacao.
    Wat fijn dat je het goed naar je zin hebt en dat je ervan geniet en een temperatuur om jaloers op te worden. Maar wij ruiken het voorjaar ook!
    We hopen dat je daar een mooie tijd mag hebben en tegen de tijd dat je ons mist, ben je alweer thuis.
    groetjes, de buren van 41a

• 16 Februari 2007 - 11:20

Jan Schutte:

Hoy Aniek,ik ben hier met je vader op het werk.We zijn je site aan het bekijken,veel suc6 verder.

• 16 Februari 2007 - 12:23

Jolien:

Heeej meid,

Nog steeds alles goed daar!? Ik vind het zo leuk om elke keer weer te lezen wat je allemaal meemaakt!! Ik kijk er elke dag wel eventjes op.. Maar lief allemaal die kinderen enzo.. De valentijn was dus ook wel goed geslaagd! mooi man.. Ik spreek je snel weer!!! Ik wacht weer op je nieuwe belevenis! ;)

Liefs Jolien..(F)
    Hvj..