Einde carnaval
Door: Aniek
Blijf op de hoogte en volg Aniek
23 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
Bedankt weer voor de reacties.. wat leuk ook dat mensen me site bekijken waarvan ik het nooit had verwacht en er dan nog even een reactie op plaatsen! Heel erg leuk..
maargoed dit keer niet zo'n spectaculair verhaal.. Dinsdagavond zijn we dus bij de afsluiting van het carnaval geweest. Dat was 1 groot feest. Een parade kwam er voorbij met lichtjes enzv.. en nu hebben we wel de hele optocht kunnen zien ;)
Zie de foto's..
Verder was ik woensdag nog vrij dus zijn we naar het strand gegaan. Maar het was een beetje bewolkt. En 's avonds hebben we zelf weer gekookt!! Goed he..
Donderdag begon ik weer op stage.. Het was wel weer vroeg (kwart voor 6 ging de wekker) maar wel weer heel leuk. Ik heb die dag weinig bijzonders gedaan. En natuurlijk 's middags weer naar het strand!! En ook mijn 2e kaartje van de fam. meier is aangekomen!!! Bedankt.. super leuk!
en 's avonds weer zelfgekookt.. dit keer simpel.. knakworsten met brood..
En vanochtend ben ik ook weer naar stage geweest. We zijn met de kinderen wezen knutselen met simpele materialen, maar wel heel leuk. Ik heb even een paar foto's gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe mijn kinderen zijn en hoe de school is.
Verder heb ik weinig bijzonders te vertellen. Laura's ouders komen vanavond aan, en wij gaan vanaaf denk ik weer stappen.
Dit keer niet veel bijzonders dus, maar wel een paar foto's erbij..
Blijf het volgen!
Liefs Aniek
23 Februari 2007 - 20:48
Harmen:
leuk man dat het inmiddels zo goed gaat daar.
je hebt je al een beetje ingeburgerd zeg maar:D:P
naja heel veel plezier nog en tot de volgende foto ronde:D
kuzz harmen -
24 Februari 2007 - 12:36
Jolien:
Heeej meid..
Oooh, das jammer.. dat de carnaval weer afgelopen is.. ofniet? Nja nu heb je strax wel weer normale dagen. Nog xtje bedankt voor je kaartje! =D erg leuk! maar nog heel veel plezier daar.. en leuk dat je er foto's bijzet! :D Krijg je een beetje indruk hoe het daar is he.. Veel plezier vanavond met waar je gaat stappen..!!
Liefs Jolien..(F)
Hvj! -
24 Februari 2007 - 18:41
Daphne:
Was wel beetje geschrokken van je vorige verhaal, maar gelukkig gaat het weer goed met je.
Wel leuk die foto's.
Ook van je stage..krijg je toch een beetje een indruk van hoe het daar is.
Ik hoor wel weer van je.
Veel Liefs Daphne